facebook

Хворів на COVID-19: помер український блогер Дмитро Стужук – фітнес-тренер і батько трьох дітей

34-річний український інстаграм-блогер та колишній чоловік блогерки Софії Стужук, Дмитро, помер через укладення коронавірусу. Сталось це сьогодні, 16-го жовтня, після різкого погіршення самопочуття.

Про трагічну новину повідомила його колишня дружина Софія Стужук. Заяву вона опублікувала у своєму інстаграмі, – пише Канал24.

“Діми більше немає з нами. Його серце не витримало”, – напаписала Софія.

За словами блогерки, чоловікові різко стало погано сьогодні. Дмитро мав проблеми із серцем, через що в нього виникли укладення від COVID-19 і він впав у кому.

“Все дуже погано, не можу говорити, поїду з татом в лікарню. Діма зараз в дуже важкому стані, перебуває в несвідомому стані в реанімації. Ніяких прогнозів лікарі поки не дають. Поспілкувалася з лікарем, який займається лікуванням Діми, дуже хороший чоловік. Хочу відразу припинити всі чутки, які ходять навколо нашої сім’ї. Коронавірус не є небезпечним для абсолютно здорових людей, але у Діми були проблеми з серцем, ось і ускладнення сталося. Його серце не справляється, і Діма пережив клінічну смерть, – розповіла Софія Стужук у своїх інстаграм-сторіс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ще вчора Дмитро Стужук публікував у своєму інстаграмі допис про перебіг хвороби та показав фото, на якому дихає за допомогою кисневої маски. Чоловік був переконаний, що “пік” хвороби позаду і стан його здоров’я покращується.

“Погано мені стало на другий день відпочинку в Туреччині. Я прокинувся серед ночі від того, що у мене набрякла шия і було важко дихати. При цьому трохи болів живіт. На наступний день почав з’являтися кашель, але температури не було. Явних симптомів хвороби – теж, тому я подумав, що це можуть бути наслідки занять спортом, зміни клімату і харчування, ну і плюс сон під кондиціонером. Після повернення з Туреччини відразу ж пішов здавати різні аналізи, робити УЗД і про всяк випадок вирішив пройти тест на коронавірус. Він виявився позитивним”, – коментував хворобу блогер на 8 день свого захворювання.

Український фітнес-блогер мав у своєму інстаграмі мільйон підписників. Окрім спорту, чоловік займався також продажем одягу.

5 з половиною років він жив у спільному шлюбі із 25-річною Софією Стужук, яка також є “мільйонеркою” в інстаграмі. Останнім часом пара неодноразово розходилась, а у 2020-му і зовсім розлучилась.

Незважаючи на це, пара продовжувала виховувати трьох спільних дітей – Давида, Лолу та Олівію. Варто додати, що Дмитро Старший від Софії на 10 років. До слова, Софія Стужук виступає проти вакцинування дітей, а також проти пологів у лікарні. Двох донечок зіркова матуся народила в домашніх умовах.

https://www.instagram.com/p/B84CrtcA4iy/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...