facebook

В Чехії поліція проводить масові перевірки, нелегалам небезпечно на вулиці

Поліцейські в Чехії проводять масові перевірки в місцях масового скупчення людей, це пов’язано з великою кількістю захворювань на коронавірус. В подальшому такі перевірки будуть тільки посилюватись.

Повідомляє Gromada.cz Протягом минулих вихідних, поліцейськими в Празі було проведено понад 1300 перевірок дотримання урядових заходів проти поширення нового типу коронавірусу.

До прикладу, 13 жовтня, празькими поліціянтами було проведено 772 перевірок і зафіксовано 17 порушень. За повідомленням прес-секретаря головного офісу поліції в Празі Яна Данека, тепер порушники не відбудуться лише усним зауваженням, поліцейські почнуть виписувати великі штрафи. А отже, ретельно перевіряти документи. Нагадуємо З 14 жовтня у Чехії діятимуть нові обмеження: перелік Ян Данек наголосив, що якщо навесні, коли вперше було запроваджено НС, і влітку, коли прийшли послаблення, поліцейські рідко виписували штрафи і намагалися переконати порушників дотримуватися визначених заходів, то тепер правила посилилися. За недотримання заходів безпеки загрожує штраф у кілька тисяч крон. Що й казати про небезпеку для нелегальних іммігрантів. Схоже, для них настав досить небезпечний час, коли простий вихід на вулицю може стати фатальним.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...