facebook

Марцінків передумав: франківські учні підуть на канікули

В Івано-Франківську школярі підуть на канікули із 23-го по 27 жовтня. Про це повідомив міський голова міста Руслан Марцінків в ефірі одного із місцевих радіо.

Раніше мер стверджував, що з 15-го жовтня учні навчальних закладів Івано-Франківської територіальної громади продовжуватимуть навчання у школах. Канікул у них не буде, оскільки школи запрацювали із середини вересня.

За словами Марцінківа, можливий локдаун. На рівні облдержадімінстрації, на рівні міста ухвалили однакове рішення, що область вчиться поки може, але із 23-го числа до 27-го діти будуть на канікулах. Як буде далі розгортатися – час покаже, – зауважує міський голова.

“До кінця року ми ще повчимося в дистанційному навчанні. Не хочеться прогнозувати, але можлива зупинка всього. На моє переконання, ми не в рівних умовах. Ми були в червоній зоні, тому в нас не було нормального навчання десь чотири тижні. Тому ми ухвалили рішення, якщо можемо, то будемо вчитися. Якщо ми маємо можливість вчитися хоча б три-чотири дні, то я вважаю, що будемо вчитися”, – говорить мер.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...