facebook

Під Києвом п’яний поліцейський за кермом автомобіля на пішохідному переході збив двох жінок (фото)

Одна з жінок померла, іншу госпіталізовано.

У місті Бровари Київської області п’яний поліцейський за кермом автомобіля на пішохідному переході збив двох жінок, одна з яких померла.

Про це повідомляє Управління комунікація Національної поліції.

Повідомлення про аварію надійшло в поліцію в неділю близько 17:50. На місце ДТП прибули керівництво столичного управління поліції та поліції Київської області. Також там працювали співробітники Державного бюро розслідувань.

За попередніми даними, водій “Фольксвагена”, перебуваючи за кермом у стані сп’яніння, на пішохідному переході збив двох жінок. Надалі він, проїхавши ще 500 метрів, зіткнувся з деревом. В результаті ДТП постраждала від отриманих травм померла, ще одну жінку доставили в лікарню.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Голова Національної поліції Ігор Клименко повідомив, що поліцейського вже звільнили.

“За кермом автомобіля перебував дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Поліцейського, який скоїв смертельну автопригоду, звільнено з органів внутрішніх справ. Його безпосередній керівник після проведення службового розслідування буде знятий з посади. Також ми всіляко будемо сприяти представникам ДБР у розслідуванні причин та обставин аварії. Винуватець повинен понести справедливе покарання”, – повідомив Клименко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...