facebook

“Без батька залишилося троє дітей”: у Польщі трагічно загинув українець, рідні просять допомогти перевести тіло

У столиці Польщі Варшаві трагічно загинув українець Василь Кумлик. ДТП трапилася близько 03:20 3 жовтня, відомо, що п’яна громадянинка Польщі спричинила аварію між двома автомобілями в якій загинув Василь. Зараз рідні просять допомогти зібрати кошти, що привести тіло в Україну.

Про це повідомляє Мар’яна Ковач на своїй сторінці у фейсбук, передає “Це моя Україна.“

У своєму дописі вона зазначає наступне:

“Верховинці, друзі, колеги, небайдужі люди!
3 жовтня 2020 року в дім сім’ї Кумликів прийшла шокуюча звістка про смерть чоловіка, кума, друга, хорошого сусіда.  Забрала його життя о 03:20 ночі у Варшаві п’яна водійка, створивши жахливе ДТП, яке не дало йому шансу вижити. На даний момент відбувається слідство.
Багато з Вас знайомі особисто з родиною Кумлика Василя уродженця Криворівні. Він був опорою сім’ї та хорошим батьком трьох дітей.
Щоб транспортувати тіло Василя з Варшави до Верховини потрібна велика сума грошей, якої у сім’ї немає.
Їм на даний момент важлива будь яка фінансова підтримка,  поширите інформацію та допоможіть повернути Верховинця додому щоб ми могли навідуватися до нього.
Реквізити банківської картки
Ощадбанк  5167 4901 4924 3413
Кумлик Світлана Миколаївна”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Польські ЗМІ повідомили, що водійка Audi, яка спричинила ДТП перебувала у стані алкогольного спяніння. Також, відомо що в цій ДТП постраждало ще двоє людей, але їх вдалося врятувати.

Ось фото з місця подій:

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...