facebook

Зеленського змушують дати бій часу, українці просто втомилися: “Важливо захищати…”

Українці скаржаться на погане самопочуття і не хочуть різких змін

Як відомо, в Україні перехід на зимовий час у 2020 році відбудеться в ніч з суботи на неділю, 25 жовтня. Українці повинні будуть перевести годинник о 04:00 на годину назад, тобто на 03: 00. Дана процедура відбувається згідно з постановою Кабінету Міністрів України, і головна причина переведення годинників – економія електроенергії.

Є громадяни, яким такі маніпуляції не дуже подобаються. Українці скаржаться на погане самопочуття, саме тому на сайті президента з’явилася петиція, в якій главу держави просять покінчити з такою ідеєю раз і назавжди.

Про це стало відомо завдяки новій петиції на сайті Президента України, автором якої виступила Інеса Лемешко.

“У зв’язку з тим, що перехід на зимовий час дуже несприятливо впливає на людину, прошу скасувати переведення годинників на зимовий час, як це зробили в багатьох країнах світу. А тим паче зараз в такий складний час, коли пандемія, і потрібно особливо ретельно берегти самопочуття і імунітет людини. А перехід на зимовий час погіршує ситуацію і самопочуття в цілому. Створює сприятливі умови для поширення епідемії. Подбайте про людей. Під час епідемії особливо важливо захищати здоров’я людини. А перехід на зимовий час означає зворотне. Дякую.”, – пише автор петиції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...