facebook

На Тернопільщині лікарів спіймали на мерзенному вчинку з дітьми, нічого святого

Батьки домоглися розслідування.

У поліклініці на Тернопільщині медики вирішили заробити на школярах і студентах. Вона брали гроші за медогляди, які ніде не значилися, як платна послуга. Батьки стали скаржитися на такі побори. В результаті резонанс дійшов до прокуратури Тернопільської області, яка почала розслідування. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури Тернопільської області.

Правоохоронці вивчили публікації в соцмережах і внесли подання відповідно до статті 65 Закону України «Про протидію корупції». Зокрема, в прокуратурі вивчили умови і причин вчинення правопорушення посадовими особами дитячої лікарні в Моностириську.

У пості мешканки цього районного центру Тернопільщини, який вона опублікувала в соцмережах, говорилося, що лікарі вимагають гроші за медогляд дітей, які закінчили школу і вступають до вузу.

Подання прокурора було розглянуто, а винні особи були притягнуті до адміністративної відповідальності. Також місцева влада встановила особливим наказом список послуг, які пацієнти можуть отримати безкоштовно, а за які доведеться заплатити.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...