facebook

Львівський патрульний знайшов вірну подругу під час служби: “Не міг залишити її одну”

Поліцейський настільки звик до собаки, що не зміг її відпустити.

Львівський патрульний став господарем собаки, якого понад тиждень не шукали господарі. Зворушливу історію нової дружби розповідає прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Близько тижня тому патрульні почали розшукувати господарів втраченого собаки породи хаскі. Однак, за підтримки небайдужих городян, знайти господарів так і не вдалося, тому було прийнято рішення відправити її в чужу сім’ю.

Перша спроба прилаштувати собаку не обвінчалася успіхом-вона не прижилася з іншими жителями тієї сім’ї. Тому було прийнято рішення відправити її в інше місто, передавши вже іншій родині. Однак, патрульний Максим, який знайшов блакитнооку красуню, вирішив не піддавати собаку мукам і забрав її під власне піклування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я в дитинстві завжди мріям про собаку. Гуляв з цуценям тітки. Власної так і не було. Тому тепер радий, що вдома, зі зміни, мене чекає Джессі”, – поділився роздумами Максим Качан.

Патрульний вже сходив зі своєю новою подругою до ветеринара. Як виявилася, Джессі є чистокровною представницею породи хаскі. Попередні господарі не чіпували собаку, тому знайти їх виявилося неможливо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...