facebook

Мирне розлучення Джолі-Пітта скасовується: нові скандальні подробиці

Новина про розлучення однієї з найкрасивіших пар Голлівуду була як сніг на голову. Ніхто не очікував, що у багатодітній родині, в якій завжди (здавалося) панувала любов, може бути такий розлад.

andzhelina-dzholi-i-bred-pitt
Шлюборозлучний процес був без взаємних звинувачень і докорів. Пара поділила майно і дітей. Правда, Бреду доведеться зустрічатися з дітьми під наглядом терапевта, який в будь-який момент може взяти аналіз крові на наявність некротичних коштів. Але і цей факт актор прийняв дуже гідно, він навіть не став противитися цьому, адже головне – зустрічі з дітьми, хай навіть у такий принизливий для нього спосіб. Про це заявив сам актор.

Але, по всій видимості, мирний розлучення скасовується. Бред поступився одноосібну опіку над дітьми Джолі, але…подумавши, змінив своє рішення. 4 листопада актор офіційно попросив суд про рівні права опіки над їх шістьма дітьми.

До того ж, джерело, близьке до оточення пари розповів, що Пакс і Шайло виявили бажання залишитися з батьком, чим дуже сильно засмутили Джолі. Діти мотиивировали це тим, що дуже близькі з Бредом.
Нагадаємо, Паксу 12 років і він є прийомних дитиною, а Шайло 10 років, і це перший спільний дитина Анджеліни і Бреда.

Stars out and about during the 65th Venice Film Festival, Venice, Italy - Aug 2008 Angelina Jolie at LAX International Airport, Los Angeles, America - 07 Mar 2016

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...