facebook

Живого місця не залишилось, дітей рятують, вони тепер сироти: у страшній ДТП розбилася вся сім’я (фото)

Стали відомі деталі страшної смертельної аварії на Вінниччині, яка сталася недавно.

Про це інформує ТСН.

У цій страшній аварії потерпіло четверо людей, зокрема двоє дітей, які де-факто залишились сиротами, та загинуло ще двоє дорослих.

Травмовані у важкому стані.

Діти залишились сиротами
Восьмирічний Іванко з відкритою черепно-мозковою травмою — на апараті штучної вентиляції легень. Його п’ятирічна сестричка з переломами і ушкодженими внутрішніми органами теж у реанімації. Діти лишилися без опікунів, бо ті загинули в ДТП.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кадри моторошної аварії зняв реєстратор. Позашляховик на шаленій швидкості вилетів на зустрічну і протаранив дві автівки. У старенькому “Фольксвагені” їхало подружжя пенсіонерів та двоє їхніх онуків. Дорослі загинули на місці, діти потрапили до реанімації.

Восьмирічний Іванко напередодні переніс клінічну смерть, але лікарям вдалося запустити серце.

“Хлопчик всі ці дні перебуває на апаратах, які підтримують серцеву систему, інотропні, і функція серця в нього страждає. В нього стан оцінюється як вкрай важкий і нестабільний”, — повідомила заступниця керівника департаменту охорони здоров’я Вінницької ОДА Тетяна Бондаренко.

На тілі дівчинки теж нема живого місця
На тілі п’ятирічної дівчинки Іванки теж нема живого місця. Множинні переломи та пошкоджені внутрішні органи. І хоча дівчинка вже опритомніла, критичний період ще не минув, кажуть лікарі.

“Вона зараз на штучній вентиляції легень, але з’являються елементи свідомості, вона деколи відкриває очі, рухається цілеспрямовано”, — повідомив завідувач відділення інтенсивної терапії вінницької дитячої лікарні Анатолій Стародуб.

ТЕМА

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...