facebook

У Коломиї водій вигнав з автобуса мати загиблого бойового офіцера

Ветерани Коломийщини миттєво відреагували на ганебний інцидент.

У Коломиї водій маршруту номер 9 відмовився везти маму героя та ще й непристойно її називав, повідомив у групі Коломия та Коломияни Andriy Spirov, пише ПІК.

“Сьогодні (вчора-ред.) в нашому місті Коломия, стався дуже неприємний інцидент:
Водій маршруту номер 9 відмовився везти мати загиблого бойового офіцера полковника Сергія Лисенка, не одноразово назвавши її халявщицею”, – йдеться дописі.
Andriy Spirov додає, що ветерани Коломийщини миттєво відреагували на ганебний інцидент.

“Оперативно прибувши на місце, нами, в терміновому порядку був викликаний власник маршруту, який і пообіцяв нам звільнити нахабного водія. Ми уважно будемо слідкувати за дотриманням даної обіцянки”.

У Коломиї водій маршруту номер 9, що не захотів везти маму загиблого героя, щонайменше поплатиться роботою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадамо, що бойовий офіцер полковник Сергій Лисенко загинув при виконанні бойового завдання в зоні АТО. Це сталося 29 липня 2014 року під час виконання бойового завдання в складі розвідгрупи з рятування пілотів збитих літаків СУ-25 (04 “синій” та 33 “синій”) в с. Латишеве, Шахтарського району Донецької області.

Разом з Сергієм загинули капітан К. Андреєнко, капітан Т. Карпа, старшина А. Шершень, старшина О. Глобенко, сержант А. Бузуляк, старший солдат Л. Панков, старший солдат Р. Рикалов, старший солдат Я. Шимчик та старший солдат С. Гришин, про це пише Книга пам’яті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...