facebook

У Франківську водії виганяють школярів з маршруток, батьки лютують – додому пішки

Батьки скаржаться на водіїв маршруток

В Івано-Франківську виганяють школярів з маршруток. На це поскаржилися батьки дітей на сторінці “УТіЗ ІФ (Офіційна група Управління транспорту та зв’язку)” у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що багато батьків не задоволені тим, що водії приватних маршруток не пускають школярів в салон і відмовляються їх перевозити.

Так, місцева мешканка Ольга Василів написала, що 23 вересня, дітям довелося йти пішки від школи №1 на Пасічну через те, що водій відмовився пустити їх в салон. Вона підкреслила, що у дітей завжди є з собою маски і гроші, в разі неадекватної реакції водіїв, проте в цей раз їм навіть не дали оплатити проїзд.

“Діти сказали, що не чекали наступного автобуса, тому що подумали, що це все не пускають. Уявіть, з важкими рюкзаками майже з центру міста в обласну лікарню. Чесно, у мене немає слів.”- написала Ольга Василів

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також на дії водіїв поскаржилася і місцева мешканка Леся Бень.

“Чи можна отримати відповідь чому водій 26 маршруту виганяє школярів з автобуса, мотивуючи тим, що по учнівських возить тільки комунальний транспорт. Як діти з вул. садової повинні добиратися в школу? Номерний знак автобуса АО 1952 АА” – написала Леся Бень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...