facebook

Які небезпечні хвороби приносять комп’ютерні ігри?

Дитина любить грати в комп’ютерні ігри? В цьому немає нічого страшного! Але важливо не втрачати почуття міри, інакше проблем не минути.

lokijuytrtyu8i9o

Мігрень
При тривалій грі, тривалість якої становить кілька годин, може виникнути приступ мігрені – сильний пульсуючий головний біль, що супроводжується світло- і звукобоязнею.

Долонний гидраденіт
Це захворювання може проявити себе онімінням і поколюванням в області великого пальця на руці. Викликають його, серед іншого, тривалі ігри на ігрових приставках. Симптоми цієї хвороби не пройдуть самі по собі, а лікування займе не менше 2-3 тижнів.

Тендиніт
Ця специфічна травма сухожиль рук і зап’ястя раніше зустрічалася лише у деяких спортсменів і людей певних робочих спеціальностей. Тепер же геймери – головні жертви цієї недуги. Курс лікування тендиніту становить 1-2 місяці. Весь цей час хворому доведеться терпіти пекучий біль в руці.

Тунельний синдром кисті
Тунельний синдром кисті – патологія, спричинена защемлением головного нерва. Внаслідок цього виникає біль і набряклість в місці ураження. Багатогодинна гра з використанням комп’ютерної мишки – один з основних провокаторів хвороби в наші дні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

СДУГ
Зрозуміло, синдром дефіциту уваги і гіперактивність не можуть розвинутися в результаті комп’ютерних ігор. Проте поведінка дитини та її реакції на навколишній світ буде дуже нагадувати цю недугу. Допустимий час гри на комп’ютері для дитини дошкільного віку – 10 хвилин в день. Не варто його перевищувати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...