facebook

Проти батьків 2-річного хлопчика, якого пошматували вівчарки, порушили кримінальне провадження

Батьків дитини звинувачують у невиконанні своїх обов’язків, що спричинило негативні наслідки. 

У Дніпрі лікарі вже тиждень борються за життя 2-річного Єгора з Донецької області, якого пошматували дві домашні вівчарки. Поліція почала розслідування обставин події і відкрила на батьків кримінальну справу.

Про це повідомляє “Суспільне”.

За попередньою інформацією, батько дитини, ідучи з дому, не зачинив вольєр, де знаходилися дві собаки. Вони вибігли на подвір’я, а коли дитина вийшла з будинку без супроводу дорослих, накинулися на неї.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 166 Кримінального Кодексу України “Злісне невиконання батьками своїх обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки”. Правоохоронці вилучили відеозапис з камери спостереження, яка була встановлена ​​в домоволодінні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами правоохоронців, сусіди позитивно характеризують сім’ю хлопчика. Слідчі взяли свідчення у лікарів і батьків, призначили проведення судово-медичної експертизи.

Нагадуємо, що зараз життя дитини рятують медики у Дніпрі. Її стан вкрай тяжкий. Хлопчика підключили до апарату ШВЛ та “штучної” нирки, роботу серця підтримують за допомогою медичних препаратів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...