facebook

“Дякую всім жінкам на землі, особливо в Україні”: Дзідзьо розповів зворушливу історію про свою маму та бабусю

Артист розказав про трагедію, яка сталася з його матір’ю під час вагітності

Український артист Михайло Хома (більше відомий як Дзідзьо) розповів, чому завдячує життям свій мамі та бабусі. Про це він сказав в ефірі програми “Кондратюк у понеділок” на “5 каналі”.

“В мене було дуже складне народження. Коли моїй сестрі було 7 місяців, з мамою сталася трагедія. Вона розпалювала в селі під кухнею, і замість солярки налила бензину, і зайнялось полум’я. Загорілись штани, і мама потрапила у страшну біду. Її привезли в лікарню. Сказали, що треба робити пересадку шкіри, треба колоти антибіотики. Зі Львова приїхали професори, і сказали: “Ви знаєте, що? Вона вагітна”. Це був шок для мами, це був шок для всіх – баби, діда”, – розповідає Дзідзьо.

“В той момент треба було прийняти рішення, чи робити аборт, чи не робити аборт. Дідо більше прислуховувався до професорів, що може народитися дитина з інвалідністю, а бабця Катерина сказала: “Аборту не буде – будеш терпіти”. І вона відіграла ключову роль в моєму житті. Я хочу подякувати бабі Катерині і мамі”, – говорить артист.

“Я би дуже хотів, щоб кожна людина поважала маму, бабцю, поважала дитину і поважала рід. Щоб ми це глибше розуміли, щоб нам це хтось пояснював, бо не було такого. Я би дуже хотів, щоб так було. Я висловлюю всім жінкам на Землі, особливо в Україні, велике “дякую” за життя”, – зазначив Хома.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Обіцяю, що як тільки відкриються авіалінії, я лечу до вас, і ми говоритимемо про те, що нам дуже наболіло. Я вас дуже люблю, і ще раз дякую за життя”, – підсумував артист.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...