facebook

Ровесниця онуки. 90-річний Григорій Чапкіс одружився четвертий раз

Відомий український хореограф і суддя проекту Танці з зірками Григорій Чапкіс одружився четвертий раз.

Про це 90-річний артист повідомив під час четвертого прямого ефіру танцювального шоу.

«Рік, який змінив моє життя це 2020-ий. Цього року я відзначив 90-річчя і знову одружився. Я намагаюся бути гідним тієї жінки, яка присвятила мені свої роки на заході мого життя», — сказав Чапкіс.

Хореограф не розкриває ім’я своєї обраниці. Відомо, що вона молодша за хореографа на 51 рік і є ровесницею його онуки — 39-річної Ганни Саффрончик.

Людина, яка, я сподіваюся, буде до останніх моїх днів! Вона мені допомагає жити, у мене з’явився стимул. Потрібно за кимось доглядати, є кому робити сюрпризи. Я не можу сказати, що це моя дружина і у нас з нею штамп. Ми живемо, але вона ще не дозріла. Але вона мене приймає таким, який я є. Їй — 38, а мені 90. Ну ви уявляєте мене без жінки? І я не уявляю!» — поділився танцюрист минулого року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До зустрічі з новою коханою хореограф тричі був одружений. Першою дружиною Чапкіса більше двадцяти років була його партнерка по танцях на ім’я Людмила. Від цього шлюбу в артиста є дочка Лілія, яка володіє балетною школою в Італії. Також у Чапкіса є син Грегор від другого шлюбу з ученицею Наталею. Третьою дружиною Чапкіса була жінка на ім’я Алла. Пара розлучилася в 2016 році після 28 років подружнього життя.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...