facebook

На Донбасі підірвався військовий

Військовослужбовець гасив пожежу в сухій траві, коли здетонував невідомий вибуховий пристрій. Військовому надана медична допомога.

З початку доби 18 вересня сепаратисти на Донбасі порушили режим тиші, здійснивши постріли в бік українських позицій. Крім того, один військовий отримав поранення внаслідок детонації невідомого пристрою під час гасіння пожежі сухої трави. Про це в п’ятницю, 18 вересня, повідомляє прес-центр ООС.

“Так, поблизу н.п. Водяне ворог провокував наших військових з підствольного гранатомета. У той же час поблизу Новотошківського – з великокаліберного кулемета. На збройні провокації з боку противника українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат і поранень в результаті ворожих пострілів немає”, – йдеться у вечірньому зведенні штабу ООС.

Відзначається, що на інших ділянках уздовж лінії зіткнення сторін режим припинення вогню дотримувався в повному обсязі.

Крім того, недалеко від селища Залізне військовослужбовці ЗСУ локалізували вогнище загоряння сухої трави. Загрози розповсюдження вогню немає.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Під час гасіння пожежі здетонував невідомий вибуховий пристрій, в результаті чого один український військовослужбовець отримав легке поранення”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що воїну надана кваліфікована медична допомога.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...