facebook

“Є початок діалогу”: Зеленський прокоментував відносини із Путіним

За словами Зеленського, попри позитивні сигнали, ще занадто рано говорити про повноцінні відносини з російським президентом

Президент України Володимир Зеленський заявив, що між ним та президентом РФ Володимиром Путіним почався діалог, про що свідчать домовленість про “режим тиші” на Донбасі та обмін утримуваними особами. Про це він заявив на брифінгу з федеральним президентом Австрії Александром Ван дер Белленом.

“Ви запитали, які у нас стосунки. На жаль, ми втратили це слово і втратили значення цього слова між нашими країнами. У нас раніше були прекрасні відносини, прекрасні стосунки, а сьогодні 14 тисяч загиблих, немає двох територій нашої незалежної країни”, – заявив Зеленський.

Про це він заявив на брифінгу з федеральним президентом Австрії Александром Ван дер Белленом, пише РБК-Україна. Український лідер нагадав про 14 загиблих в результаті російської агресії, а також про окупацію території.”Ви запитали, які у нас стосунки.

На жаль, ми втратили це слово і втратили значення цього слова між нашими країнами. У нас раніше були прекрасні відносини, прекрасні стосунки, а сьогодні 14 тисяч загиблих, немає двох територій нашої незалежної країни”, – заявив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зеленський вважає, що діалог з Путіним призвів до перемир’я на Донбасі, а також до обміну полоненими. “Я вважаю, що це є початок діалогу, а з приводу стосунків ще дуже і дуже рано говорити”, – сказав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...