facebook

Телеведуча Алла Мазур поборола рак: фото без перуки на обкладинці глянцю

Минулої осені журналістка Алла Мазур шокувала всіх страшною заявою – у неї виявили злоякісну пухлину. Тоді жінка розпочала активну боротьбу з хворобою, а вже влітку повернулася до роботи. Алла Мазур носила перуку, втім зараз наважилася показати себе такою, якою є насправді.

Відома українська телеведуча “ТСН” Алла Мазур знялася для обкладинки французького журналу в Україні Marie Claire. Саме сьогодні знаменитість святкує день народження. Телеведучій виповнилося 55 років, тож поява на обкладинці глянцю – чудовий подарунок в таке важливе свято.

Журналістка постала перед фотокамерами в оновленому образі, який їй неабияк пасує. Жінка позувала для глянцю в короткій стрижці, а волосся вирішила пофарбувати у стильний сріблястий колір. На обличчі візажисти зробили телеведучій насичений макіяж, а стилісти підібрали дуже ніжне та витончене вбрання.

На обкладинках Алла Мазур позувала у білій сорочці, молочному пальто, бежевій сукні з воланами, та в трендовому образі, який складався з білої сукні, чорних чобіт та коричневого тренча.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Новий образ прихильники Алли Мазур сприйняли дуже позитивно.

“Така сильна і жіночна”, “Надзвичайно красива жінка. Сил вам і швидкого одужання”, “Вам так личить ця зачіска”, “Ви неймовірна. Сил вам”, “Алла, ви дуже красива. Просто супер”, – писали підписники в коментарях.

Привіт, мій новий рік! Я жива – і це найбільше досягнення року минулого. Постояла подумки на краю – і отримала ще більше внутрішньої свободи. Побачила себе нову – і відчула, що цією свободою можна поділитися. І підтримати інших. Тих, хто зіткнувся з онкологією в час пандемії: такий собі особливий джек-пот. Але шанс одужати – є. І чим раніше почати боротьбу – тим вищий,– написала Алла Мазур у своєму фейсбуці.

Телеведуча розповіла, що хоче переконати якомога більше людей в тому, що візуальних наслідків цієї боротьби особливо боятися не варто. Бо головне – очистити організм. А волосся – відросте. І життя підкине вам новий образ: який може виявитись несподівано симпатичним. Навіть модним і актуальним: як виявилось у цьому випадку.

“В цьому номері “Marie Claire” – моє послання тим, хто вчиться сміливості: приймати себе – і любити себе – і в біді, і в радості. Хто наважується змінити життя – після онкології. Йде вчитися танцям. Йде на йогу. Починає медитувати. Наповнює себе любов’ю. Бо тільки так – зможемо поділитися нею з іншими”, – зазначила журналістка.

Алла Мазур наголосила, що не варто боятися змін. Треба повірити у себе і свої сили. За її словами, треба довіритися небу: там справді дивовижним чином підказують нам шлях, як виконали бажання моє.

“Давно хотіла повчитися: щоб не тільки вчити інших. Записалася в групу. І от – отримала запрошення. Перше заняття – сьогодні. В мій день народження. Тема, як на замовлення: як визначити власний тип мислення і повернути його в кращий бік. Ну чом би саме так – не почати свій новий рік? Словом – з 10.00 до 16.00 відповідати на дзвінки та смс сьогодні не зможу: вчусь”, – написала Мазур.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...