facebook

Сепаратисти обстріляли ЗСУ біля Авдіївки і Мар’їнки

Українські військові виявили ворожий БПЛА, який перетнув лінію розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник був знешкоджений.

Підрозділи сепаратистів за минулу добу, 14 вересня, тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Бійці ЗСУ не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил в ранковому зведенні у вівторок, 15 вересня.

Зокрема, порушення режиму припинення вогню було зафіксовано поблизу Авдіївки і Мар’їнки. На цих ділянках задокументований неприцільний вогонь в бік українських позицій з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

“Неприцільні постріли не несли загрози життю і здоров’ю, тому наші військові вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було”, – наголосили в штабі.

Крім того, в районі Піщевика був виявлений ворожий БПЛА, який перетнув лінію розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник противника був знешкоджений.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також наголошується, що в районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Військовослужбовці ЗСУ разом з рятувальниками ДСНС ліквідували пожежу поблизу населеного пункту Миколаївка, що в Донецькій області.

“З початку поточної доби, 15 вересня, на всіх ділянках фронту спостерігається тиша, порушень домовленостей, які набули чинності 27 липня 2020 року, не зафіксовано”, – додали в штабі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...