facebook

Вчені розповіли про призначення сосків у чоловіків

Науковці розповіли, для чого представникам сильної половини необхідні соски. З жінками все набагато простіше, адже вони годують грудьми. Медики спробували проаналізувати найбільш спірну частину тіла у чоловіків.

1478190835_16-12-2014-n-08

За словами експертів, кожен ембріон має тканини і частини тіла, як у самок. Саме тому всі люди на планеті народжуються з сосками. Медики пояснюють цей факт тим, що Y-хромосоми і гормон тестостерон тягнуть за собою зміни в чоловічих ембріонів – поява статевого члена і яєчок.

Відзначається, чоловічим соскам і дермі молочної залози не властива захисна функція, але вони також можуть піддатися онкологічним недугам. Захворювання виникають внаслідок присутності в кожній людині жіночого гормону – естрогену. Крім того, через неправильний розвиток або гормональний збою чоловіки можуть стати виробниками грудного молока. Називається це порушення гінекомастією і проявляється в період формування організму. У деяких випадках воно спостерігається в зв’язку із захворюваннями печінки і алкоголізму.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...