facebook

Три кольори в одязі, які зроблять ваш образ дорожчим

Є лише кілька відтінків, які ви сміливо можете використовувати в будь-якому своєму образі.

Знайомимо своїх читачів з тими кольорами одягу, які, на думку стилістів, допоможуть завжди виглядати шикарно і «дорого».

Білий

 18511165-156696-0-1477649554-1477649571-650-57f7d00d15-1-1477979294

Білий колір як би говорить: «У мене настільки все добре, що я не користуюся громадським транспортом, а вулиці в моєму районі вимиті з милом».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Білий – це новий чорний, в нього можна і потрібно одягатися з голови до ніг, додавши аксесуари контрастного чорного або нейтрального бежевого кольорів.

Білий добре поєднується з ніжними блакитним і сірим кольорами.

Якщо хочете виділитися з натовпу, сміливо одягайте біле пальто. Додайте до одержаного образу сонячні окуляри – з цим стильним аксесуаром ви будете схожі на справжню суперзірку.

Взуття або сумка білого кольору здатні перетворити будь-який повсякденний одяг в дуже стильний, ніби продуманий професійним стилістом образ.

Червоний

Червоний завжди був і залишається відтінком розкоші. Цей колір завжди асоціювався зі сміливими жінками, які привертають увагу і змушують чоловіків обертатися їм услід.

Коли одягаєте червоний, будьте впевнені, що ваша шкіра, волосся, макіяж виглядають бездоганно!

Забудьте про поєднання червоного з чорним – це надто драматично. Замість чорного виберіть теплі коричневі відтінки або світло-бежевий колір. Винятком можуть бути легке взуття або невеликі аксесуари чорного кольору.

Будь-які аксесуари червоного кольору додадуть вам статус.

Верхній одяг червоного кольору повинен виглядати лаконічно і не пістрявити зайвими дрібними деталями.

Носіть червоні лакові туфлі з м’яким світло-сірим кашеміром.

Червоний моно-лук – це дуже елегантно. Навіть червона помада – це не надто. А додавання всього однієї деталі білого або світло-рожевого кольору зробить ваш образ ще більш сучасним.

Темно синій

Один з найбільш спокійних і марно забутих кольорів, які здатні зробити ваш образ більш дорогим. Темно-синій заслуговує місця в цьому списку за свою спокійну елегантність і безпрограшне вміння красиво поєднуватися з червоним і білим кольорами.

Морські піджаки з важкої вовняної тканини гарні в комбінації з легкими брюками, джинсами і спідницями-олівцями міді-довжини.

Крім червоного і білого, темно-синій або «Неві» можна поєднувати з пальто або жакетом теплих відтінків коричневого.

Несподіваний і свіжий хід – додати до суворого комплекту аксесуар з «тваринним принтом».

Образ з використанням тільки темно-синього робить вас стрункішою не гірше чорного. Для різноманітності можна додати два різних аксесуари червоного і білого кольорів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...