facebook

5 способів самостійно поліпшити психічне здоров’я

Давайте будемо чесними: іноді поліпшення психічного здоров’я потребує професійного втручання.

Можливо, щоб впоратися з розладами, як депресія або занепокоєння, навіть потрібна допомога терапевта або медикаментозна терапія.

1477821751_5-sposobov-samostoyatelno-uluchshit-psihicheskoe-zdorove

На щастя, поки ситуація не стала критичною, існують альтернативи:

1. Встановити цілі, але не приймати невдачі на власний рахунок. Більшість людей, щонайменше, трохи перфекціоністи, а постановка цілей може бути першим кроком на шляху до успіху. Проте надмірний перфекціонізм пов’язаний з поганим станом здоров’я, депресією і підвищеним ризиком смерті.

2. Виходьте на вулицю. Знаходження в приміщенні захищає нас від спеки або холоду, але якщо ви рідко буваєте на свіжому повітрі, це відбивається на психічному здоров’ї. Всього 90 хвилин пішої прогулянки знижує активність мозку в субгенуальной префронтальній корі головного мозку. Ця область активна, коли ми зайняті негативними думками.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

3. Медитація. З боку це виглядає як безделие, але насправді медитація допомагає впоратися з депресією і тривогою.

4. Фізична активність допоможе не тільки привести тіло в порядок, але і принесе користь мозку, зменшивши його ознаки старіння.

5. Шукайте сенс, а не задоволення. Люди насправді більш щасливі в житті, коли вони беруть участь у важливих заходах, ніж коли вони зосереджені на гедонізмі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...