facebook

У реанімації після ДТП помер відомий український репер

В п’ятницю, 28 жовтня, внаслідок ДТП, що сталася на автошляху «Рівне-Сарни-Староконстянтинів» поблизу села Малушка, від отриманих численних травм загинув відомий репер, лідер групи «Gorizont» Артем Кузнецов.

Про це «Пресі України» повідомили в прес-центрі ГУНП в Рівненській області.

75c168b671d4ce827fca23907d85f1141477762444

За даними правоохоронців, аварія трапилася близько 18:30. Винуватцем ДТП став водій іномарки  «BMW», в якій на пасажирському сидінні знаходився 26-річний Артем Кузнецов.

На рік старший друг репера не впорався з керуванням та вилетів на зустрічну смугу, де на великій швидкості врізався у «Volvo», яким керував 37-річний рівнянин. Водія «BMW» госпіталізували зі струсом головного мозку та численними забоями, наразі його життю нічого не загрожує.

Лідера «Gorizont» також доправили до лікарні, проте, його травми виявилися набагато серйознішими. На момент приїзду медиків він уже знаходився в комі. Хлопець, який тільки кілька місяців тому відгуляв власне весілля, помер на лікарняному ліжку близько 22:00.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що призвело до смерті потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Наразі триває досудове розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...