facebook

Журналіста Павла Шеремета прослуховували в редакції

Розмови співробітників видання «Українська правда», зокрема вбитого Павла Шеремета, прослуховувались. Про це повідомила головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва, інформує «Громадське».

1d8b845-840-1100x530

«Я передала голові Національної поліції знайдений конверт від незнайомця, у якому були роздруківки розмов співробітників «Української правди». Можливо, це були погрози. Можливо, цей факт не пов’язаний зі вбивством. Проте ми не можемо почуватися у безпеці, поки слідство не скаже хоча б мотив або виконавця вбивства Павла», – сказала вона.

За її словами, темпи розслідування вбивства Шеремета значно уповільнилися. Мусаєва таож зізналась, що не очікувала такого відношення до розслідування вбивства журналіста.

«Я не очікувала такого відношення до цієї справи. Про це українська влада повинна говорити постійно. Тому що це дуже схоже на вбивство Гонгадзе, і це змінило хід історії України», – заявила вона.

Мусаєва нагадала, що спочатку основною версією слідства був «російський слід». Однак, наразі немає жодної офіційної версії та точної інформації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, білоруський журналіст Павло Шеремет загинув вранці 20 липня, в центрі Києва в результаті вибуху автомобіля. Поліція кваліфікувала злочин по 2 ч. п. 5 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

Генеральний прокурор Юрій Луценко назвав основною версією вбивства Шеремета помсту за його професійну діяльність.

В свою чергу, голова МВС  Арсен Аваков не виключив, що до вбивства Шеремета може бути причетна й Росія. Він також заявив, що Нацполіція готова заплатити 200 тис. грн за будь-яку інформацію, щодо вбивства журналіста.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...