facebook

У США знайшли лист у майбутнє від 10-річного мертвого школяра

Послання, виявлене в капсулі, датована 1 968 роком

50_main-1477046636

Під час знесення школи в штаті Нью-Мексико робочі виявили “капсулу часу”, яка містила в собі страшне послання, повідомляє сайт Paleofuture.

У школах США існує традиція: учні початкових класів пишуть листи майбутнім поколінням, потім все послання збирають, поміщають в “капсулу часу” і закопують на території навчального закладу.

Зазвичай в цих записках діти розповідають про свої улюблені фільми і музичні гурти, а також пишуть про те, яким вони бачать майбутній світ. Однак знайдене в капсулі 1968 року послання різко виділяється на тлі інших.

10-річний Грег Лі Янгмен пише, що насправді він мертвий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я мертвий. Я ходжу в школу Монтгомері. Це стара назва школи. Я народився в 1900 році. Зараз я мертвий. Моє улюблене заняття – лякати поліцію. Я граю на гітарі. Це така дошка з струнами, якщо ви не знаєте. Мені 10 років. До зустрічі, дикуни”, – йдеться в записці.

Нині не вдалося з’ясувати ніяких подробиць про загадкового учня, його життя і смерть. Комітет навчальних закладів міста зараз займається скануванням всіх листів, щоб викласти їх в інтернет. Може бути, тоді хто-небудь побачить це послання і проллє світло на долю Грега Лі Янгмена.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...