facebook

Мер ще одного міста висловив бажання прийняти Євробачення-2017

Його ініціативу підтримав голова ОДА.

Міський голова Херсона Володимир Миколаєнко, а також голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв висловили намір подати кандидатуру обласного центру в якості можливого місця проведення конкурсу Євробачення-2017. Про це повідомили у прес-службі міської ради Херсона.

NIK_2711

«Для нашого прикордонного міста це стало б величезним стимулом для розвитку, залучення інвестицій і політично це актуально Ми вже довели, що Херсон – це Україна А це стало б шансом довести, що Херсон – це Європа», – сказав Миколаєнко.

Своєю чергою, Гордєєв зазначив: «Така подія мала б не тільки економічне, але і важливе політичне значення Але економічні чинники будуть визначальними у прийнятті рішення та подання Херсона як можливого місця проведення Євробачення-2017. Нам потрібен розвинений аеропорт, сучасні дороги, європейська інфраструктура для запрошення гостей і лобіювання Херсона на національному та міжнародному рівні».

Як повідомлялося, раніше про намір провести Євробачення в Україні заявили мери чотирьох міст, а один народний депутат запропонував у якості місця проведення Черкаси.

Раніше сама переможниця цьогорічного конкурсу Джамала виділила три міста, які можуть провести конкурс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джерело – http://tyzhden.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...