facebook

5 ознак, що ваше життя потребує значних змін

Інколи в житті настає такий момент, коли ти просто топчешся на місці. І хоч є розуміння, що настав час для змін, якась сила немов тримає тебе за руку і не дає зробити крок вперед.

107

Однак, як показує досвід інших людей, не варто піддаватись обставинам, а продовжувати шукати вирішення проблеми. Якщо вас щось не задовольняє в житті, час його змінити. Про це також твердить коуч-тренер Рубін Фремон, яка допомагає жінкам підвищити власну самооцінку, стати більш впевненими в собі та засвоїти простий урок : “Кожен заслуговує на щастя”.

Протягом довгого часу вона влаштовувала своє життя: але кар’єра була далека від ідеальної, як і дружба та будь-які інші стосунки з близькими людьми.

І тоді Рубін зрозуміла, що була самозакохана. З часом вона визнала це і звільнилась від речей, які не відповідали новому шляху, який вона обрала. А тому стало легше казати “Ні”, і бути впевненою, що все хороше рано чи пізно відбудеться. І як тільки вона з’ясувала для себе, що їй потрібно, і чого вона хоче, страх розчинився. Тому що визнання проблеми — це перший крок до її вирішення.

Отож, якщо у вашому житті присутні ці 5 ознак, ви повинні усвідомити, що зараз найкращий час для змін. Ось як на власному життєвому прикладі це пояснює Рубін Фремон:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

1. Вам нудно

Коли ми займаємось тим, що не співпадає з нашими бажаннями, чи з тим, ким ми є насправді, нудьга неминуча. У мене була блискуча кар’єра в сфері маркетингу, але я відчула, що стою на місці, і почала обурюватись через свою роботу. Саме тоді я вирішила звільнитись, щоб здійснити власну мрію — стати лайф-коучем (життєвим наставником). Саме цим я зараз займаюсь, і така робота мене справді мотивує.

Отож, якщо вам нудно і ви не відчуваєте, що ростете в своїй діяльності, досліджуйте нові області життя, які відповідають вашим бажанням. Візьміть на себе ризик за події, які наблизять вас до життя, якого ви справді хочете. Вам може бути страшно, але повірте — виграш того вартує. Тим паче, якщо зараз ви нещасні, то що вам втрачати?

2. Ви топчетесь на місці

Всі ми відчували це в певний момент свого життя; час, коли здається, що ми безпорадні. Раніше я була оточена поганими людьми, і стосунки були неприємними. Я почувалась так, немов у мене не було іншого вибору, окрім як жити саме таким життям. Але секрет в тому, що ми не безпорадні. У нас є сили, щоб рухатись далі та змінювати власне життя.

Я нарешті зрозуміла це і маленькими кроками почала рухатись до життя, якого я хотіла. Замість того, щоб чекати, коли все негайно зміниться, я прагнула самостійно робити щось в своєму житті. Я наповнила його здоровими звичками, відмовилась від людей, які отруювали його, і ці невеличкі зміни стали основою нового життя.

3. Ви постійно хвилюєтесь

Тривога може бути наслідком дій, які не співпадають з вашими справжніми бажаннями. Перед тим, як змінити свою діяльність, я постійно була чимось занепокоєна. Інколи були такі дні, що мені було важко навіть друкувати, і це лише через те, що я відчувала тривогу. Я пояснювала це відчуття стресом, думаючи, що це нормальний результат навантажень на роботі.

Але насправді я просто займалася не тією справою, і моє тіло переставало мене слухатись. Тому, якщо ви відчуваєте тривогу, прислухайтесь до свого тіла, зрозумійте, чого воно потребує: можливо, це відпочинок, чи навпаки — якийсь рух. Робіть те, що вам потрібно, щоб заспокоїти свої нерви, і коли тривога пройде, приступіть до створення плану, який допоможе вам вийти із цієї ситуації.

4. Ви почуваєтесь невпевнено

Ми не завжди готові визнати те, що наші потреби не задоволені повністю. Наприклад, ваш партнер не підтримує вас настільки, як ви того потребуєте, і ви мовчите через це. Але через незвертання уваги на власні потреби і ствердження, що вони не мають значення, може постраждати ваша самооцінка.

5. Ваша інтуїція підказує, що щось не так

Якщо ви відчуваєте, що ситуація, в якій ви знаходитесь, неправильна, не відштовхуйте це відчуття. Прислухайтесь до своєї інтуїції. Якщо вам здається, що щось не так, зазвичай так воно і є.

Складіть список речей, які гальмують вас, і замініть їх на те, що ви справді любите. Однак не поспішайте — рухайтесь маленькими кроками, тому що саме вони приведуть вас туди, де ви хочете бути.

Прислухайтесь до внутрішнього голосу, зберіться з думками, уникаючи будь-якого зовнішнього впливу, тому що ви заслуговуєте насолоджуватись своїм життям!

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...