facebook

Stop Putin’s War: У 70 містах світу розпочався антивоєнний протест українців

У п’ятницю, 14 жовтня, в День захисника України українці у більш ніж 70 містах щонайменше у 27 країнах вийшли на акцію «Stop Putin’s War In Ukraine 2.0».

Цього вечора протести відбуваються у містах ЄС, США, Австралії, Нової Зеландії та інших країнах. Про це повідомляє VIDIA.

article_246723_photo0_33004_mid315

View image on Twitter

#StopPutinsWarInUkraine!
Piektdien, 14. oktobrī plkst. 17:00
Rīgā Antonijas ielā 2
(iepretī Krievijas vēstniecībai)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Найперша акція відбулась у Римі – тамтешні українці вийшли на протест ще напередодні.

Як відомо, серед головних вимог виведення з території України усіх російських окупаційних військ, а також повернення назад  до Росії усієї зброї і військової техніки; посилення наглядової місії ОБСЄ до 24 годин на добу сім днів на тиждень, і допуск місії ОБСЄ до частини російсько-українського кордону, яку Україна тимчасово не контролює, оскільки російсько-сепаратистські війська припиняють атаки тільки тоді, коли спостерігачі ОБСЄ присутні на фронті.

Окрім того, активісти вимагатимуть звільнити громадян України, які незаконно утримуються під арештом – як на території Росії, так і в Криму – за політично вмотивованими і сфабрикованими звинуваченнями.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

У Будапешті приєдналися до міжнародної акції#StopPutinStopWar #StopRussianAggression#StopPutinsWarInUkraine

Переглянути зображення у ТвіттеріПереглянути зображення у ТвіттеріПереглянути зображення у ТвіттеріПереглянути зображення у Твіттері

Рига долучилась до міжнародної акцї#StopPutinsWarInUkraine-українці і латиші вимагали#StopRussianAggression #LetMyPeopleGo #FreeSushchenko

 

Переглянути зображення у ТвіттеріПереглянути зображення у ТвіттеріПереглянути зображення у ТвіттеріПереглянути зображення у Твіттері

Global #StopPutinsWarInUkraine demonstration in #Brussels

VIDIA слідкує за ходом акції у багатьох куточках світу і пізніше ми напише більш детальний звіт, про те, як вони відбулися.

У Києві цього дня відбувся урочистий марш. Він розпочався з молитви на Софіївській площі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...