facebook

Російські політики «киплять» від злоби через перемогу Джамали на «Євробаченні»

Російські політичні діячі негативно відгукуються про результати «Євробачення-2016», пропонуючи не брати участь у наступному конкурсі.

1754190

На їхню думку, перемога української співачки Джамали має політичний підтекст, пише DW.com.

Так, глава комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачев вважає, що на конкурсі «перемогли політичні установки». Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

За словами політика, в умах європейців перемогла відверта «холодна війна». Водночас він вважає, що Росія повинна взяти участь у наступному «Євробаченні», яке відбудеться в Україні.

На думку голови комітету Держдуми з міжнародних справ Олексія Пушкова, «із конкурсу «Євробачення» перетворилося на поле політичної битви».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Офіційна представниця російського міністерства закордонних справ Марія Захарова, своєю чергою, порадила для перемоги на наступному конкурсі «Євробачення» виконати пісню про сирійського президента Башара Асада і навіть запропонувала свій варіант приспіву.

За словами першого заступника голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франца Клінцевича, на конкурсі політика взяла гору над мистецтвом. Клінцевич також висловив сумнів у необхідності для РФ їхати на наступний конкурс до України.

«Якщо в Україні нічого не зміниться, не думаю, що нам треба в усьому цьому брати участь», – зазначив політик.

Як відомо, напередодні у Стокгольмі на конкурсі Євробачення перемогу здобула Україна з піснею у виконанні Джамали про депортацію кримських татар «1944».

Три українських міста вже заявили про бажання прийняти у себе європейський пісенний конкурс «Євробачення-2017».

Джерело –  http://zik.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...