facebook

Samsung представила свою першу лінійку вбудованої розумної побутової техніки

Концепція розумного будинку в повноцінному її виконанні – недалеке майбутнє, яке потихеньку настає вже зараз. Але навіть сьогодні при бажанні більшу частину техніки можна налаштувати так, щоб вся вона керувалася за допомогою якогось одного концентратора зі смартфона.

samsung-gueural

Але все-таки поки вибір такої техніки не дуже великий. Особливо, що стосується розумної побутової техніки. Ще складніше, коли мова про ту, що вбудовується. Сьогодні компанія Samsung представила нову лінійку подібних пристроїв, яка буде доступна для покупки з листопада. У нову лінійку входять газова, електрична та індукційна варильні панелі, витяжка, духові шафи, посудомийна машина і освітлювальні прилади.

Всі новинки оснащені модулями Wi-Fi, що дозволяє управляти ними або безпосередньо зі смартфона, або спочатку підключити до будь-якого концентратора. Також пристрої оснащені модулями Bluetooth і вміють обмінюватися даними між собою. Це дозволяє, наприклад, налаштувати автоматичне включення витяжки або тільки її підсвічування при активації конфорка.

Духові шафи стартують з позначки $ 2200, за газову варильну поверхню просять мінімум $ 1200, індукційна обійдеться не менше ніж в $ 2100, а електрична – в суму від $ 1100.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...