facebook

АТО: 36 обстрілів, біля ДАП відбувся бій з ДРГ бойовиків

Впродовж минулої доби противник 36 разів відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників, також відбулось одне бойове зіткнення.

obstrily_17

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, проросійські бандформування значно активізувались в районі Донецька. З його околиць та передмістя бойовики інтенсивно обстрілювали позиції ЗСУ біля Авдіївки та Красногорівки зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів калібру 82 мм та 120 мм. По укріпленнях біля Мар’їнки бандити били з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Біля Опитного, що поблизу Донецького аеропорту, під прикриттям гранатометів, зенітних установок та 82-мм мінометів у тил сил АТО спробувала прорватись ворожа диверсійно-розвідувальна група. Диверсанти були вчасно виявлені. Зав’язався бій, в результаті якого нападники відступили.

На горлівсько-світлодарській дузі ввечері противник вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів та мінометів калібру 82 мм по українських захисниках, які несуть службу в районі Зайцевого. А неподалік Луганського бив по опорних пунктах ЗСУ зі стрілецької зброї та гранатометів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На Маріупольському напрямку бойовики продовжують вдаватись до збройних провокацій проти сил АТО, застосовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. 15 травня зафіксовано щонайменше 3 такі епізоди.

Лунали постріли й на Луганщині. Там загарбники гатили по позиціях сил АТО в районі Щастя з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Не припинились обстріли й з початку цієї доби. Біля Авдіївки проросійські бандформування застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння, зокрема міномети калібру 120 мм, артилерійські системи калібру 122 мм, а також танки.

На Маріупольському напрямку під вогнем противника опинились позиції ЗСУ біля Новотроїцького, Тарамчука й Гранітного, де бойовики також використовують 82-мм та 120-мм міномети.

Напередодні ввечері повідомлялось, що бойовики застосовували артилеріюнеподалік н.п. Піски.

Джерело – http://www.pravda.com.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...