facebook

Готуємося до зими: як захистити авто від реагентів

У зимовий час потрібно бути вкрай уважним на дорозі, а для того, щоб виключити можливі ризики, подумайте про захист “взуття” автомобіля від впливу реагентів.

Як добитися спокою під час зимових поїздок, розповів фахівець компанії з продажу протиожеледних реагентів Держкомпанії “Кріт” Євген Кривенцов.

Як захистити автомобіль від реагентів:

avto-zyma

Перед початком зими необхідно провести антикорозійну обробку кузова. Особлива увага має приділятися різним ушкодженням.

Встановіть підкрилки. Вони захистять одну з найслабших частин кузова, які найчастіше страждають від корозії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Перед початком холодів необхідно обробити поліролями лакофарбове покриття автомобіля. Вони допоможуть створити захисний шар, а також затруть все тріщини й відколи.

Узимку частіше слід мити автомобіль. Особливо це рекомендується робити після сильних снігопадів і ожеледиці. Однак мити автомобіль рекомендується тільки на мийках, які ефективно змиють бруд і реагенти, повідомляє avtoblog.ua.

Узимку часу хоча б раз на тиждень рекомендується спеціальними засобами промивати фари, колісні диски й шини. Також рекомендується зберігати транспортний засіб у гаражі, температура повітря в якому не повинна відрізнятися більше ніж на 5 градусів від температури на вулиці.

Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете заощадити гроші й здоров’я, захистивши свого залізного коня від негативного впливу протиожеледних реагентів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...