facebook

Лікарі назвали продукти, які заважають завагітніти

Медики радять потенційним майбутнім матерям не вживати знежирені молочні продукти.

Жінки, які вживають знежирені молочні продукти, такі як знежирене молоко і морозиво, майже в два рази частіше страждають від проблем зі здатністю до запліднення, яка пов’язана з менструальним циклом, передає 24news.com.ua.

vagitnist

Вчені виявили, що в порівнянні з тими жінками, які їдять морозиво рідше одного разу на тиждень, ті, хто їсть морозиво два рази на тиждень, на 40% рідше відчувають труднощі із зачаттям через проблеми, пов’язані з менструальним циклом.

Можливо, жінкам, які мріють про дитину, варто переглянути харчування і включити в раціон молочні продукти з нормальною або підвищеною жирністю, наприклад, замінити знежирене молоко в своєму раціоні на незбиране, а замість йогурту їсти морозиво.

Причини більшості проблем з овуляцією, що ведуть до безпліддя, відомих також як жіноче ановуляціонне безпліддя, поки невідомі. Однак вони часто бувають пов’язані з порушеннями режиму харчування, гормональним дисбалансом, надмірними фізичними вправами, дисфункцією щитовидної залози і стійкістю до інсуліну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...