facebook

Чим особливий перший український електромобіль

Незвичний зовнішній вигляд, велетенські панорамні вікна та розкішний салон – усе це робить Synchronous схожим одночасно на середньовічну карету та на автомобіль з майбутнього.

901d274-222-original-1-860x484

І це не випадково. Адже творці задумали електрокар як ексклюзивне таксі для європейських курортних міст.

Унікальність електромобіля у тому, що він повністю є українською розробкою. Творцем Synchronous стала компанія Electric Marathon International, яка займається організацією щорічного ралі на електрокарах. Дизайн авто виконала київська студія “Пристрасть”. А асинхронний двигун “Слов’янка” – розробка одеської компанії “Екофактор”.

phoca_thumb_l_synchronous-ukrainskiy-electromobil-11

Весь корпус машини виконаний з екологічно чистих матеріалів, а дах вкритий сонячними панелями. Вони можуть забезпечити живлення для кондиціонера, світлодіодних фар та 9-дюймових екранів мультимедійної системи. Привід в Synchronous – передній. На одному заряді акумулятора він здатний проїхати до 160 кілометрів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

9-1-1

Та куди цікавіше зазирнути до середини цієї новинки. Салон – один в один відтворює традиційні кінні екіпажі. Сидіння розташовані одне навпроти одного, а місце водія відділене перегородкою. В автомобілі можуть комфортно розміститися шість пасажирів.

Як запевняють виробники, вартість українського електродива не перевищуватиме 100 тисяч доларів. На думку розробників, Synchronous є ідеальним засобом пересування у місті. І не лише як таксі, а й в якості шатла для готелів чи автомобіля для екскурсій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...