facebook

Вісім лайфхаків для легкої вагітності

1.Початкова точка – важливий критерій

Прийміть як даність, що багато в чому запорука того, якою буде ваша вагітність – це генетика і то, в якому стані ви її зберегли до моменту виявлення двох заповітних смужок: угробили або відкоригували в кращу сторону.

vagitnist

2. Правильна інформація

Коли ви розумієте процеси, причинно-наслідкові зв’язки, знаєте наперед норми і відхилення – ніхто не зможе вас залякати або розвести на гроші. Та й просто засмутити, що в нашій справі не останнє питання.

Наприклад, всі дорогі скрининги не потрібні, якщо:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– по УЗД все було в порядку;

– у цих аналізів шалений відсоток похибки;

– навіть якби аналіз був зроблений і виявився сумнівним, я б все одно зберегла вагітність, тому що нічого з того, що може показати скринінг, внутрішньоутробно не лікується, плюс читай попередній пункт. Так що, здаючи дорогий аналіз, задумайтеся, навіщо ви це робите?

3. Всі страхи від незнання

Наприклад, виселяти кішку з дому, тому що “токсоплазмоз”, абсолютно безглуздо. Якщо аналіз показав, що у вас немає антитіл до токсоплазмозу. І взагалі, цю гидоту простіше підхопити від погано вимитої картоплі, виритої з землі, в яку випорожнилась кішка, хвора токсоплазмозом … Уловили? Правильна інформація і здоровий глузд – наше все!

4. Не все, що продається для вагітних, просто виверти маркетологів

Наприклад, подушка а-ля удав – це ж просто щастя якесь. І потім відмінно пристосовується як обмежувальний кокон для дитини. Фітбол – винахід століття, вирішує масу проблем: від розвантаження спини і успішного переживання переймів до, знову-таки, заколисування дитини без крепатури у всій верхній частині тулуба.

5. Майже всі капризи вагітних – спекуляція і примха

Читай пункт 2. Коли знаєш, чому щось відбувається, можна підготуватися і збагнути, про що конкретно кричить організм. Жага винограду о 22:30 в лютому відмінно задовольняється половиною яблука. Розуміння, в які терміни є ризик “розгодувати плід”, дає відмінну мотивацію перестати гратися морозивом на ніч.

Але “майже всі”, не “все”, тому що гормональна свистопляска все ж дає результат у вигляді, наприклад, зайвої сентиментальності і зміни милості на гнів в частки секунди. Якщо в цей момент почути голос розуму, волаючого “це гормони, треба просто перетерпіти” – то і з цим можна впоратися.

6. Чи не занадто розтовстіти і швидко повернути форму можливо

Так, генетику ніхто не відміняв, але і вибору способу життя теж. Яка генетика витримає жор в 2 горла “тому що я так хочу” і валяння в ліжку?

Вагітним теж потрібно змушувати себе гуляти, двічі думати, перш ніж з’їсти щось просто для розваги, і підібрати активність в радість.

7. Не завантажуйте чоловіків різними дурницями

Це ви перебуваєте на хвилях гормонів і ейфорії від ворушінь плода. А чоловікові треба коротко і по суті: “Я реву, бо гормони, зараз пройде”, “Збери це ліжечко сьогодні, тому що інстинкт гніздування зводить мене з розуму і не дасть мені заснути без зібраного ліжечка” і т.п.

І так, курси підготовки до пологів вибирайте коротший, експрес на 2-3 заняття саме воно. Головне – навчитися масажувати поперек і дати чіткі вступні, чим та в які моменти чоловік може допомогти під час пологів.

8. Додавайте до терміну пологів пару тижнів

Питання “ну що?”, “ти ще не народила?” в останній місяць постійно вибивають зі стану повного спокою, в який бажано зануритися після 36 тижнів.

Все одно з цього терміну ви вже будете змушені знизити темп життя з об’єктивних фізіологічних причин. Просто насолоджуйтеся життям і так, репетирують дихання під час пологів кожен день.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...