facebook

США змінюють тон розмови з Росією по Україні – в хід пішли ультиматуми

США перестали шукати компроміс за рахунок України, а заговорили з Кремлем тоном ультиматумів.

1-43

Про це у своєму блозі на site.ua написав український політолог Кирило Сазонов.

«Судячи по всьому, переговори в Нормандському форматі і телефонні дзвінки між Брюсселем, Вашингтоном і Москвою закінчилися для Кремля дуже сумно. Питання санкцій, зняття яких домагається Росія, судячи з тональності заяв вирішено не на її користь.

У четвер представник США при ОБСЄ посол Даніель Байєр під час засідання Постійної Ради ОБСЄ у Відні публічно і офіційно звернувся до Росії з закликом негайно вивести важке озброєння з територій Донецької та Луганської областей, контрольованих бойовиками. «Ми закликаємо Росію і сепаратистів негайно відвести свою зброю в місця зберігання та райони очікування», – заявив представник США.

Ніяких закликів до України провести вибори в ОРДЛО з урахуванням побажань Кремля. Ніякого «всі сторони повинні дотримуватися Мінська». Росія – прибрати важке озброєння. Крапка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також жодних закликів до України про відвід озброєння не прозвучало, тому що наша країна свої зобов’язання виконує в повному обсязі. А ось росіяни чомусь вважають себе самими хитрими, всі намагаються обдурити, щось заховати, десь прикинутися сліпоглухими. Мабуть, керівництво окупаційних структур і військове начальство тільки чули, що десь є сучасна супутникова розвідка, елементарні соціальні мережі, де громадяни пересилають фотографії їхньої техніки. Чули, але всерйоз не сприйняли.

Природно, за таку поведінку їх вирішили карати. Скільки можна вже добрим словом намагатися урезонити. Є люди, до яких простіше достукатися лопатою. До нещастя, вони наші сусіди. І дуже добре, що США нарешті прийняли рішення не шукати компроміс за український рахунок, а говорити з Кремлем тоном ультиматумів. Як і годиться говорити з агресивними, але співрозмовниками жебраками. Партнерство, воно не завжди рівне. І якщо хтось безперервно встає з колін, значить хтось його постійно в цю позицію повертає…» – йдеться в повідомленні.

Джерело  –  http://zik.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...