facebook

“Мочи козлів, рятуй Росію”. Люди в камуфляжі увірвалися на виставку про війну в Україні

Люди в камуфляжі увірвалася у Сахаровський центр у Москві, де проходить виставка фотографій “Прямий погляд”, присвячена війні в Україні.

Про це повідомляється на сторінці центру в Facebook.

0b0d48d-saharova-vystavka300

Вибачте, у нас немає часу відповідати на дзвінки і коментарі, нас тут громлять в прямому ефірі. Прийшли: депутат з банкою крові, люди в камуфляжі і козаки. Кричатьмочи козлів, рятуй Росію“, – йдеться у повідомленні.

За останніми даними, директор центру Сергій Лукашевський разом із поліцією не виходять із виставкової зали, у них дізнаються контакти організаторів проекту.

Сергій Лукашевський розповів, що люди, які увірвалися у будівлю, “зірвали оголошення, розміщені на місці раніше зіпсованих фотографій, принесли банку з невідомою рідиною і написомКров дітей Донбасу“, йдеться на Meduza.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Заява в поліцію, поки не буде загрози безпеки, писати не буду“, – заявив Лукашевський, додавши, що в центр уже прибули співробітники правоохоронних органів.

28 вересня на виставці в Сахаровському центрі кілька фотографій переможців конкурсу “Прямий поглядОлександра Васюковіча і Сергія Лойко були залиті фарбою з балончика.

Фотографії зіпсував художник Антон Бєліков, який займається церковним розписом, повідомляє Meduza.

У Сахаровському центрі одразу після інциденту заявили, що вони не планують відновлювати зіпсовані роботи. Рішення організатори пояснили тим, що вони не зможуть гарантувати збереження робіт і безпеку відвідувачів виставки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...