facebook

Несподівані зміни в трудовому кодексі шокували всю Україну

Кабінет міністрів України на чолі з Володимиром Гройсманом схвалив проект закону про внесення змін до Трудового кодексу. – повідомляє Корупція.Маркет

4c8bda92e2ff358bdb88aa71a037b5ae-756x425

 

 

У відповідності з ним українці втрачають право на оплачувану відпустку, що надається зараз на час здачі сесії у вузах при отриманні другої вищої освіти, передають.

«Якщо працівники отримують другу  вищу освіту, то право на оплачувану навчальну відпустку вони будуть отримувати лише у разі їх направлення на навчання роботодавцем», — йдеться в повідомленні Міністерства соціальної політики, який і розробив цей антисоціальний законопроект.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Замість цього передбачається надавати для здачі сесії навчальну відпустку без збереження зарплати. Крім того, схвалені Кабміном зміни до Трудового кодексу продовжують період неоплачуваних відпусток, у які адміністрація може відправляти працівників у разі простою підприємств.

Раніше Гройсман заявляв, що має намір проводити реформи, метою яких є поліпшення становища українців та підвищення соціальних стандартів в країні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...