facebook

Селекціонер “Шахтаря” назвав Зозулю “мерзотою” і “істотою”

Колишній футболіст “Дніпра” Олексій Чередник, що зараз працює селекціонером у “Шахтарі”, жорстко розкритикував гравця “дніпрян” Романа Зозулю

ebsxyyn3mke_1_729x547_1_729x547Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на сторінку Чередника у фейсбуці.

“Прочитав вибачення Зозулі і написав коментар, а потім стер, тому що його мало хто прочитає. А хочеться поділитися своїм обуренням на поведінку цієї істоти. Зозуля, ти не футболіст. Ти мерзота. Ти своєю поведінкою розтоптав і наплював в душі всім тим людям, які створювали і прославляли ім’я славної команди “Дніпро”. Всім, кого вже немає (Ємцю В.А., Жіздіку Г.А, Вишневському І.,  Погорєлову А. , Устимчику В., Кудрицькому Н., Шоху А., Тищенко В., Сороколету А. і ще багатьом іншим, хто пішов від нас) і нам. А це всі заслужені люди. Кращий бомбардир Чемпіонату СРСР і володар срібної бутси в Європі, кращий гравець Чемпіонату СРСР, чотири Олімпійських Чемпіони, дворазові чемпіони СРСР, Володарі Кубка СРСР і т.д.

А тепер хочеться запитати, чого ти досяг у футболі? Що ти зробив для цієї команди, що ти виграв з цією командою, щоб вести себе так? На твої божевільні дії дивилися юні вболівальники “Дніпра”. Мені вже два дні дзвонять з багатьох країн світу, футбольні і не футбольні люди і питають: Олексію, що це було? І мені соромно, бо я не знаю, що їм відповісти. На твої вибачення мені, як говорив товариш Жеглов в одному відомому серіалі, тьху і розтерти!

Ти обплював всіх нас. Тому я вимагаю, щоб керівництво клубу розірвало контракт з цією істотою. Таких посередніх фізкультурників вагон і маленький візок, тим більше що в другій команді є талановиті хлопці. Краще дайте їм шанс, а гірше не буде, буде тільки краще”, – написав Чередник.

Джерело – http://sector.depo.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...