facebook

Де і кому платять найвищу зарплату в Україні

Найголовніша вимога всіх шукачів роботи – гідна оплата праці, однак не всі роботодавці в Україні готові запропонувати своїм співробітникам високу зарплату.

За інформацією replyua з посиланням на rabota.ua, у всіх найбільших містах нашої країни пропозиції керівників за розмірами зарплати відстають від зарплатних очікувань претендентів.

groshi

Наприклад, в Києві, більшість громадян, які шукають роботу, сподіваються на зарплату в 10 тисяч гривень, проте роботодавці пропонують лише 7,5 тисяч (середні показники).

В Одесі різниця трохи менше – люди шукають вакансії із зарплатою 8,1 тисяч гривень, проте вище 7 тисяч ніхто з роботодавців не пропонує.

А ось в Харкові шукачі роботи та роботодавці змогли «домовитися» – середня зарплата тут досягає 6,2 тисячі, причому громадяни, які шукають роботу, ніколи не обманюються в зарплатних очікуваннях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Лідерами списку в найбільшій різниці між очікуваннями і реальністю стали бухгалтери. Також роботодавці не готові підвищувати зарплату зв’язківцям і охоронцям.

Найкраща ситуація в таких галузях, як ІТ-сфера, наука, освіта, нерухомість, логістика та митниця. Також значно підвищилися зарплати в сфері, де не потрібен досвід і освіта.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...