facebook

Як покращити циркуляцію крові

Погана циркуляція крові може бути спричинена: високим рівнем холестерину, неадекватним споживанням продуктів багатих на клітковину, вживанням дуже солоної їжі, а також недостатньою кількістю рідини в організмі.

curkyliaciia

Існує велика кількість насичених жирів, які можуть призвести до високого рівня холестерину. А це робить ваші кровоносні судини пошкодженими, вони втрачають свою еластичність. ЇЇ слід зберегти, щоб кров вільно текла через усі артерії. Прямим наслідком високого рівня холестерину, очевидно, є створення різних проблем кровообігу. У цій статті ми розглянемо, як природно позбутись поганої циркуляції крові.

Масажі

Ви можете зробити масаж зі спеціальним кремом. Розпочніть його з ніг, а потім поступово піднімайтесь вгору по усіх м’язах. Таким чином, потік крові збільшиться і проблема кровообігу буде помітно зменшена.

Вживайте продукти, які знижують кров’яний тиск

Продуктів, які можуть поліпшити кровообіг, а також врівноважити кров’яний тиск, насправді багато. Серед них:

  • Шпинат
  • Селера
  • Насіння соняшника
  • Банани
  • Соя
  • Картопля
  • Шоколад
  • Авокадо
  • Скисле молоко
  • Риба
  • Цитрусові фрукти

Припиніть курити

9_pruchun_wob_kunytu_palutu

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Багато років тому, було доведено, що сигарети є одним з головних ворогів здоров’я людини. Вони є причиною виникнення серйозних хвороб системи кровообігу та можуть значно збільшувати кров’яний тиск.

Гідротерапія

Гідротерапія це масаж, який робиться почергово за допомогою сильних сплесків гарячої та холодної води. Таким чином, циркуляція крові негайно активується та починає текти в нормальному режимі. Ця процедура може виконуватись через день, без спричинення будь-яких проблем здоров’ю.

Вживайте кайенський перець

Kaenskuj_perec

Червоний перець містить компонент – капсаїцин, який має здатність стимулювати та активізовувати роботу серцево-судинної системи.Він допомагає значно знизити кров’яний тиск та рівень холестерину в крові. Ефективно діє в напрямку зменшення можливості виникнення атеросклерозу, який в свою чергу викликає багато проблем у всій системі кровообігу.

Піднімайте ваші ноги

По поверненні додому, ви повинні дати собі кілька хвилин, щоб трохи розслабитись. Саме в той час, коли ви відпочиваєте після довгого робочого дня,можна не на довго підняти ноги. В результаті, це допоможе активізувати кровообіг.

Ванночки для ніг

Vanna_dlia_nig_Interkontunental_Gonkong

Є дуже простий спосіб, як активувати кровообіг. Вам просто необхідно занурити ноги у ванну з гарячою водою, яка змішана з чвертю коріння імбиру. Вам це сподобається!

Зробити гінгко чай

Щоб поліпшити поганий кровообіг рекомендуються природні засоби з натуральним захистом. Адже вони мають здатність розширювати кровоносні судини та робити стінки вен більш пружними.

Пийте келих червоного вина

Vuno

Звичка випивати щодня келих червоного вина з вашою основною стравою допоможе поліпшити кровообіг, але це повинен бути лише келих на день.

Пийте каву

Люди, які п’ють від однієї до двох чашок кави на день, мають менше проблем з поганою циркуляцією крові. Це відбувається через флавоноїди, які знаходяться між її компонентами.

Не зловживайте сіллю

Sil3

Важливо зменшити споживання солоної їжі, настільки, наскільки це можливо. Тому що велика кількість солі в організмі сприяє більш високому кров’яному тиску та затримці рідині.

Помірна та безперервна робота

Найкраща та проста вправа, яку ви можете робити кожен день, щоб поліпшити циркуляцію крові та запобігти ще більшим ускладненням – це просто ходити. Займайтесь цим принаймні півгодини. Правильне зволоження організму є основоположним чинником для міцного здоров’я в цілому.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...