facebook

В невеликій провінції Канади іммігрантам пропонують і роботу, і земельну ділянку

Підприємці в канадському селі на острові Кейп-Бретон у Новій Шотландії придумали новий спосіб для заохочення іноземців жити та працювати там.

Вони пропонують роботу і два акри (80 соток) землі всім, хто готовий переїхати туди на постійне місце проживання, пише immigrant.today.

_pasport-e1471729752757

Власники The Farmer’s Daughter Country Market у селі Уйкокома повідомили у Facebook, що вони не можуть запропонувати “великі гроші”, але можуть запропонувати “багато землі” для іммігрантів.

Іммігранти отримають два акри землі, якщо вони готові працювати в магазині впродовж п’яти років, обіцяють фермери.

“Ми створили бізнес в центрі Кейп-Бретона, острова, багатого на робочі місця, землю і потенціал. Але у нас немає людей. Ви той, хто шукає простого життя, близького до природи, в місці, де досі вірять у спільні сільські обіди і щотижневі свята варення?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ми не зможемо дати вам великі гроші, але ми можемо дати вам дивовижне життя. Ми шукаємо екологічно свідомих людей, які хочуть бути частиною спільноти і ставитимуться до бізнесу не як до роботи, а як до створення чогось, чим можна пишатися.

Якщо ви позитивна людина, яка має навики в харчовій промисловості або сфері обслуговування, то ви той, кого ми шукаємо “, – йдеться у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...