facebook

В Одесі триває ліквідація наслідків негоди, в місті сильний вітер

Рятувальники проводять роботи з відкачування води

В Одесі станом на 17:00 20 вересня йде невеликий дощ, вітер північно-східний, до 12 м/с, місцями пориви до 18 м/с. Про це повідомляє прес-служба ДержНС в Одеській області.

260323

260324

260326

“Відновили рух трамваїв № 3, частково маршрутів № 5 і 12. Припинено рух трамваїв маршрутів № 20, 27 й обмежено рух на вул. Балківській. За даними напрямками організовано рух маршрутних таксі”, – сказано в повідомленні.

Рятувальники проводять роботи з відкачування води. Також проводяться роботи з прибирання з пішохідних і проїзних частин дороги повалених дерев.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“В Одеській області сталося аварійне відключення електромереж в 31 населеному пункті: в Ізмаїльському – 2, Тарутинському – 4, Татарбунарському – 3, Біляївському – 1, Комінтернівському – 6,; Овідіопольському – 3, Роздільнянському – 12. На відновлення електромереж від обленерго задіяно 38 бригад”, – зазначили у відомстві.

Нагадаємо, в Одесі станом на 09:00 20 вересня випала рекордна кількість опадів – 85,3 мм. Такого стихійного явища не було в місті майже 130 років. Всі міські комунальні служби працюють у посиленому режимі з учорашнього вечора. Крім того, створено оперативний штаб з ліквідації наслідків стихії.

Як відомо, на Одесу в ніч проти вівторка обрушилася сильний злива. У місті підтоплено вулиці, ускладнено рух міського транспорту.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...