facebook

У Києві побили “діамантового” прокурора Корнійця

За словами постраждалого, на виході з ресторану на нього накинулися невідомі.

У Києві сьогодні, 13 травня, невідомі напали на “діамантового» прокурора, колишнього заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця, який обвинувачується у хабарництві.
Про це повідомив один із його адвокатів Віктор Петруненко.

 

У свою чергу Корнієць розповів, що у нього була зустріч в ресторані “Крим” на Майдані Незалежності. Після завершення зустрічі його на виході наздогнали четверо невідомих чоловіків та побили, наносячи удари в голову та спину.

За словами Корнійця, він викликав на місце пригоди поліцію та «швидку допомогу».

korniec0907

Нагадаємо, 6 липня 2015 року в результаті спецоперації ГПУ та СБУ були затримані перший заступник глави слідчого управління ГПУ Володимир Шапакін і заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць за підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах. Обом затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає безальтернативне позбавлення волі на термін від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Печерський райсуд обрав затриманим міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 3 млн грн для Шапакіна і 3 млн 200 тис. грн – для Корнійця. Обоє прокурорів внесли застави і вийшли на волю.

Джерело – tyzhden.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...