facebook

Колишній співробітник домігся арешту майна “Київстар”

Виконавча служба наклала на майно мобільного оператора “Київстар” арешт в розмірі 323 479 грн.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, пише AIN.UA.

Як пише видання, цю суму “Київстар” повинен виплатити скороченому в 2014 року інженеру з планування мереж Михайлу Яценко, згідно з рішенням апеляційного суду Дніпропетровської області.

1470308362_df851e75c1c774c7e611c63386f7bb0d

Яценка скоротили влітку 2014 року і, порахувавши це рішення роботодавця незаконним, він почав судовий розгляд проти “Київстар”.

Після програшу в двох інстанціях, півтора місяці тому Яценко отримав рішення Кіровського районного суду Дніпропетровська, згідно з яким “Київстар” повинен був відновити Михайла на посаді, виплатити 27 зарплат за вимушений прогул та компенсацію моральної шкоди.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але, за заявою Яценка, “півтора місяці “Київстар” всіляко уникає виконання судового рішення”.
15 вересня був останній день для добровільного виконання рішення суду, тому з 16 вересня постанову про арешт майна оператора вступило в силу, на підтвердження чого Яценко подає відповідний документ.

У прес-службі оператора повідомили, що 15 вересня оплатили на рахунок Солом’янського райвідділу державної виконавчої служби зазначену в постанові суму.

Після цього на адресу ПрАТ “Київстар” інших документів від органів виконавчої служби щодо виконання рішення суду не надходило. У компанії також нагадали, що вже оскаржили це рішення в суді вищої інстанції.

У відповідь на це Яценко стверджує, що не отримував від виконавчий служби інформації про зарахування коштів та закриття виконавчого провадження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...