facebook

Виборчий фарс. Офіційний Київ відреагував на вибори в Держдуму Росії в Криму

Міністерство закордонних справ України розповсюдило офіційну заяву після проведення виборів у Держдуму Російської Федерації на території анексованого Криму.

В українському зовнішньополітичному відомстві заявили, що рішуче засуджують проведення процесу волевиявлення на території окупованого Криму і Севастополя.

14_main_ukr

“Україна передасть всім своїм міжнародним партнерам перелік осіб, безпосередньо причетних до організації виборчого фарсу в Криму, і тих, хто брав участь у незаконних виборах, для включення їх до санкційних списків”, – уточнили в МЗС.

У відомстві також нагадали, що, окупувавши в результаті збройної агресії проти України Крим і насильно насаджуючи на півострові свій правовий устрій, РФ продовжує грубо порушувати основоположні норми і принципи міжнародного права,

“Україна відновлює свою категоричну вимогу до Російської Федерації припинити збройну агресію проти нашої країни і деокупувати захоплені нею українські території, вивівши звідти свої війська”, – йдеться в заяві.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, вибори в Державну думу РФ відбулися в неділю, 18 вересня. За результатами екзит-полів, прогнозовано перемагає президентська партія Єдина Росія з результатом у 44,5%.

Визнавати результати виборів в Криму відмовилися в МЗС Данії.

Швеція також заявила, що не визнає результати виборів до російської Держдуми, проведених на території окупованого Криму.

Всі деталі про голосування росіян на виборах читайте в спецтемі НВ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...