facebook

Бойовики провели ротацію й посилили “передову” на 5 напрямках

Бойовики провели ротацію та посилили передові підрозділи на Новоайдарському, Сєверодонецькому, Слов’янському, Волноваському та Маріупольському напрямку.

3ef3dfa96ae2c88627988732a53845491432317739

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у зведенні за 13 травня.

За добу вони здійснили 10 обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів, БМП, 82- та 120-мм мінометів, з них: два – Кримське, Степне (Сєверодонецький напрямок); один – Новозванівка (Слов’янський напрямок); два – Авдіївка (Донецький напрямок); чотири – Новотроїцьке (Волноваський напрямок); один – Широкине (Маріупольський напрямок).

“Зафіксовано чергові втрати особового складу 1 АК (Донецьк) ЗС РФ зі складу диверсійно-розвідувальних груп. 12 травня до міської лікарні №1 м.Макіївка доставлено троє загиблих та троє поранених, а до Донецької обласної клінічної лікарні ім.Калініна – четверо загиблих та троє поранених військовослужбовців 1 АК”, – інформує розвідка.

Українська сторона поінформувала представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм, самохідних артилерійських установок, “Градів” (122-мм) та “Смерчів” (300-мм) у районах Первомайськ, Луганськ, Тернове, Донецьк, Первомайське та Міус.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На Слов’янському напрямку до Луганська з Краснодарського краю переміщено підрозділ 10 окремої бригади спеціального призначення (Молькіно, Краснодарський край) Південного ВО ЗС РФ.

На Сєверодонецькому напрямку до зони відповідальності 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК переміщено змішаний артилерійський підрозділ.

На Маріупольському напрямку до району Безіменного прибув підрозділ снайперів, частина якого переміщена у напрямку Широкине.

На Волноваському напрямку до району Докучаєвська переміщено снайперські групи. У районах Тельманового та Комсомольського будують фортифікаційні споруди.

На Новоайдарському напрямку у бік Станиці Луганської підрозділи бойовиків проводять роботи з інженерного обладнання позицій.

“Продовжується перекидання озброєння, військової техніки, паливо-мастильних матеріалів та боєприпасів з території РФ. 12 травня до Новоазовська переміщено три бронеавтомобілі “Тигр”, паливозаправник та два вантажні автомобілі з боєприпасами”, – наголошує розвідка.

Джерело – http://www.pravda.com.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...