facebook

ІТАЛІЄЦЬ У ЖАХЛИВИЙ СПОСІБ ЗМУШУВАВ УКРАЇНСЬКУ ЗАРОБІТЧАНКУ СТАТИ ЙОГО РАБИНЕЮ

Неаполітанцю L.R. вдалося завоювати симпатію жінки-іноземки та зробити її своєю рабинею. Вона щойно прибула в Італію з України у пошуках щастя. У чужій країні не мала підтримки родичів чи друзів. Їх спільне життя обернулося для українки насильством, утисками і приниженням.

zhinka-plache

Італієць забороняв їй виходити з дому, погрожуючи їй смертю. П’яний, змушував проти волі займатися сексом, годинами прив’язував до перил, не даючи навіть сходити в туалет.

Відібравши паспорт, змушував жінку жебракувати, забирав усі гроші для купівлі спиртних напоїв. Садиста було заарештовано в лютому , після того, як він жорстоко побив українку, завдавши їй тяжких тілесних ушкоджень що довели нещасну до госпіталізації.

Після виписки із лікарні, жінка почала ховатися, боячись погроз з боку членів сім’ї мучителя. Завдяки скоординованій діяльності прокуратури, поліції вдалося розшукати її і поселити в захищеному місці. Українка дала свідчення, після яких суд виніс вирок — вісім років позбавлення волі для деспота.

«Шановні українки, якщо ви потрапили у скруту в Італії, ви можете звернутися за допомогою у дипломатичні установи України в Італії, а також у поліцію чи до карабінерів. Навіть, якщо не маєте дозволу на проживання», — зазначає видання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...