facebook

Усик – Гловацьки: Сьогодні українець спробує виграти титул чемпіона світу

Олександр Усик – Кшиштоф Гловацьки. Сьогодні український проспект Олександр Усик битиметься за чемпіонський пояс WBO з власником поляком Кшиштофом Гловацьки. Онлайн-трансляція бою Олександр Усик – Кшиштоф Гловацьки почнеться на 112.ua d 21:00, а дивитися бою можна на каналі “Інтер”.

244529

17 вересня, 20:30
Гданськ, “Ergo Arena”
Олександр Усик – Кшиштоф Гловацьки

Сьогоднішній поєдинок чекали довго. Адже мабуть вперше в своїй кар’єрі Усик вийде на ринг проти боксера такого рівня. Саме такі бої показую наскільки твій рівень. Ми в класі Усика ніяк не сумніваємося, але потрібно розуміти, що бій за чемионский пояс – це подія масштабніше попередніх в кар’єрі українця.

Якщо станеться те, у що ми віримо, і Усик виграє сьогодні, він зуміє стати чемпіоном світу після десятого бою, чого нікому до нього не вдавалося. Ставити собі за мету обійти рекорди Усику не варто, але налаштовуватися на перемогу потрібно.

Обидва боксери дуже серйозно готувалися до бою. Про це говорить і висловлювання спортсменів перед поєдинком. Обидва боксери говорять про повагу до суперника. Адже обидва розуміють, що рівень опонента дуже серйозний.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Варто знати, що для Гловацьки цей бій стане другою захистом титулу, який він виграв у 2015 році у Марко Хука.У бою з Каннінгемом йому домогтися нокауту не вдалося, але перемога була цілком заслужена. Так що, поляк виглядає міцним і швидким боксером з хорошим ударом. Що дедает його стиль дуже схожим з Усиком.

Прогноз букмекерів:

В українській конторі “Фаворит” вважають, що Усик є фаворитом бою. А ось у те, що Гловацьки захистить свій титул вірять значно менше.

Прогноз 112.ua: перемога Усика за очками

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...